Rozhlasová stanice Rock Antenne plánuje expanzi do Rakouska, podpoří rozvoj DAB+

26. březen 2018

„Tyto aktivity jsou pochopitelně součástí naší strategie. Síť Rock Antenne chceme rozšiřovat do všech německy mluvících regionů, na všech distribučních kanálech,“ konstatoval Stefan Assfalg, mluvčí Antenne Bayern.

Bavorská rozhlasová stanice Rock Antenne, tematická odnož nejposlouchanějšího tamního rádia Antenne Bayern, plánuje vysílat v Rakousku celoplošně, a to prostřednictvím technologie DAB+. Informuje o tom portál RadioWoche.de, kterému skutečnost potvrdil sám provozovatel. Po Vídni se má začít pozemní digitální rádio u našich jižních sousedů začít rozvíjet do dalších regionů v příštím roce. Rock Antenne nechce tuto šanci promarnit.

„Tyto aktivity jsou pochopitelně součástí naší strategie. Síť Rock Antenne chceme rozšiřovat do všech německy mluvících regionů, na všech distribučních kanálech,“ konstatoval Stefan Assfalg, mluvčí Antenne Bayern, který si pochvaluje poslechovost stanice na internetu. Rock Antenne je už devátým on-line kanálem rozhlasové skupiny. Díky DAB+ je možné tematickou odnož Antenne Bayern ladit po celém Bavorsku, Hamburku, části Bádenska-Württenberska, plánuje také vstoupit do digitálního éteru v Berlíně a Hesensku (oblast Rhein-Main).

autor: lukpo
Spustit audio