Rozhlasová stanice Rock Antenne podpoří digitalizaci rádia v Rakousku

3. červenec 2018

„Naše pokrytí roste poprvé za hranice Německa, a to je pro mě osobně i celý náš tým opravdový milník,“ uvedl Guy Fränkel, programový manažer a generální ředitel rozhlasové stanice.

Rozhlasová stanice Rock Antenne patřící do rodiny nejposlouchanějšího bavorského programu Antenne Bayern je připravena podpořit digitalizaci rádia v sousedním Rakousku. Rock Antenne, jak jsme již naše čtenáře informovali, je dostupná nově ve Vídni, nejde ovšem pouze o německou verzi, ale o speciální mutaci, která je upravená pro tamní trh. Vysílá například regionální zpravodajství a chystají se i speciální „rakouské“ bloky.

„Naše pokrytí roste poprvé za hranice Německa, a to je pro mě osobně i celý náš tým opravdový milník. Vídeň je naším prvním rockovým městem v Rakousku a těšíme se, až se bude Rock Antenne dále rozšiřovat,“ uvedl Guy Fränkel, programový manažer a generální ředitel rozhlasové stanice. Díky DAB+ už Rock Antenne vysílá také v Bádensku-Württembersku, Hesensku, Bavorsku a Hamburku. Signál má přeshraniční přesah i do ČR.

autor: lukpo
Spustit audio

Související