Rozhlasová stanice Rock Antenne spustila anglicko-jazyčnou show s frontmanem kapely Billy Talent

5. říjen 2021

Rozhlasová stanice Rock Antenne, která je v sousedním Německu mimo jiné součástí celoplošného digitálního vysílání DAB+, začala od 24. září vysílat večerní show s frontmanem skupiny Billy Talent Benem Kowalewiczem. Do programu se tak dostává první anglicko-jazyčný pořad.

Každý čtvrtý pátek v měsíci si mohou posluchači Rock Antenne naladit v jejím vysílání mezi dvacátou a dvaadvacátou hodinou pořad „Louder than the DJ“. Programová novinka má posluchače seznámit se životem rockové hvězdy a nabídnout také nejlepší rockové skladby. Ben Kowalewicz pro Rock Antenne sestaví vždy exkluzivní seznam skladeb s výběrem vlastních oblíbených písní. Vysílání pak doplní i speciální hosté z řad rockových hvězd.

„Jsem nesmírně hrdý, že nás Ben oslovil s přáním stát se součástí našeho týmu a komunity Rock Antenne. Jeho show „Louder than the DJ“ dostává naše vysílání na zcela novou úroveň. Píšeme novou kapitolu v historii Rock Antenne. Jde o vůbec naši první vlastní mezinárodní rockovou show. Vyrážíme do světa a jsme rádi, že na tuto cestu vezmeme naši skvělou komunitu,“ uvedla Julie Radfordová, vedoucí programu Rock Antenne.

autor: lukpo
Spustit audio

Související