Rusko-jazyčný kanál Vremya změnil vizuál, dostupný je i v nabídkách českých operátorů

17. září 2020

Stanice Vremya je „pro lidi, kteří nejsou lhostejní vůči světu a uvědomují si běh času a jeho cenu“. Vysílatel se pyšní na webu vysokou sledovaností – 12 milionů diváků v nejširší cílové skupině 4+.

Rusko-jazyčná státní televize Vremya je od minulého týdne k dispozici s novou vizuální identitou včetně loga stanice. Ke změně došlo přesně před týdnem, ve čtvrtek 10. září, krátce před půl čtvrtou ráno. Nová grafika je laděná do modré a fialové barvy, modré je i logo, tedy identifikátor kanálu. Ten je nadále umístěn do pravého horního rohu obrazovky. Stanici Vremya má v nabídce například on-line služby SledováníTV nebo operátor T-Mobile. Program je k dispozici operátorům prozatím pouze ve standardním rozlišení obrazu.

Nový vizuál ruské televize Vremya

Jak uvádí na svém webu provozovatel programu, společnost Channel One Russia, stanice je ojedinělá zejména svým obsahem, který tvoří osudy osobností a jedinečné životopisy, životní dramata a vítězství, porážky i úspěchy. Stanice Vremya je „pro lidi, kteří nejsou lhostejní vůči světu a uvědomují si běh času a jeho cenu“. Vysílatel se pyšní na webu vysokou sledovaností – 12 milionů diváků v nejširší cílové skupině 4+, populární je zejména u žen. V roce 2009 získala ocenění Hot Bird TV Awards v kategorii nejlepší dokumentární kanál.

autor: lukpo
Spustit audio

Související