Satelitní služba Digi TV se rozšiřuje o pět HD kanálů, potěší zejména diváky Primy

1. březen 2018

Operátor zařadil do nabídky nově i Travel Channel HD, který nedávno vyřadil konkurenční Skylink. Počet programů s vysokým rozlišením chce nadále rozšiřovat.

V nabídce satelitní služby Digi TV, jejímž provozovatelem je společnost Digi Czech Republic, se od dnešního dne objevuje pět nových programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Jde konkrétně o stanice Prima love, Prima Cool, Prima Max, Prima Zoom a Travel Channel. U poslední z nich se stojí za to zastavit, protože z nabídky ji nedávno vyřadil konkurenční operátor Skylink, který klientům nabízí jako náhradu novou indickou stanici Travelxp opatřenou lokalizací.

Satelitní služba Digi TV má v nabídce více než 100 kanálů z toho 29 v HD kvalitě. Rozšíření nabídky přichází v době, kdy Skylink některé programy z nabídky v nedávné době vyřadil. Jedná se konkrétně o History HD, Fine Living HD, Food Network HD nebo již zmiňovaný Travel Channel HD. „Programovou nabídku Digi TV stále vylepšujeme a rozšiřujeme. Zvýšením technické kvality vysílání u oblíbených kanálů společnosti FTV Prima a kanálu Travel Channel vycházíme vstříc našim divákům, kterým tak zatraktivníme zážitek ze sledování televize,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic.

autor: lukpo
Spustit audio