Satelitní služba Digi TV zařadí Animal Planet HD a Discovery Channel HD

5. únor 2018

„Kanály jsou velmi populární a hodně sledované. Zvýšením kvality vysílání vycházíme vstříc našim divákům,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic.

V nabídce satelitní služby Digi TV se od úterý 6. února objeví dokumentární stanice Animal Planet a Discovery Channel ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), doposud šlo pouze o SD kvalitu. Z více než stovky programů, jež v rámci Maxi balíčku Digi TV nabízí, jich je nyní 24 v HD kvalitě. Nabídka televize přes internet, tedy Digi2GO, již kanál Animal Planet v HD rozlišení obsahuje. Kanál Discovery Channel HD bude v nejbližší době zařazen.

„Kanály Discovery Channel a Animal Planet jsou velmi populární a hodně sledované. Zvýšením kvality vysílání vycházíme vstříc našim divákům, zatraktivníme jim tak zážitek ze sledování oblíbených dokumentárních pořadů,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic, a doplnil: „Programovou nabídku se stále snažíme aktualizovat a rozšiřovat. Na začátku ledna jsme například do našeho portfolia zařadili pro české diváky také velmi atraktivní kanál CS film.“ Satelitní služba Digi TV operuje se svými programy na pozici 1 stupeň západně, tedy družicích Thor, stejně jako freeSAT nebo nová platforma T-Mobile Sat TV.

autor: lukpo
Spustit audio