Satelitní služba Skylink zařadí do nabídky stanici Epic Drama ve vysokém rozlišení

21. srpen 2018

Seriálový a filmový kanál představí oceňovanou dramatickou tvorbu. Diváci se tu mohou setkat například s Panem Selfridgem, Tudorovci nebo novinkou Vražedné šifry.

V nabídce satelitní služby Skylink se objeví tematický kanál Epic Drama ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Distribuční smlouvu spolu podepsali provozovatel stanice, společnost Viasat World, a lucemburská firma M7 Group, pod jejíž křídla Skylink spadá. Platforma bude kanál Epic Drama HD nabízet klientům v České republice a na Slovensku. Zařazení potvrdil portálu Digitální rádio také Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group.

Co se týká programového umístění, Epic Drama bude součástí balíčku Smart, do něhož už jsou umístěny sesterské dokumentární programy Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Podle portálu Telecompaper, který s odvoláním na Viasat World informoval o zařazení stanice jako první, bude M7 Group později nabízet obsah stanice Epic Drama také na bázi videa na vyžádání, a to prostřednictvím své internetové platformy Skylink Live TV.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11876/H, SR 29900, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio