Satelitní služba Skylink zařadila dokumentární stanici Adventure TV ve standardním rozlišení

13. prosinec 2018

Tematická televize ve svém programu nabízí obsah zejména pro muže. Kromě cestopisných dokumentů uvidíte i adrenalinové pořady, poznáte krásy drsné přírody i obvyklé či méně známé sporty.

Dokumentární stanice Adventure TV se po přibližně týdenním testování stala součástí nabídky největší satelitní služby na trhu, tedy operátora Skylink. Program je předplatitelům k dispozici ve standardním rozlišení obrazu 704x576i. Dá se předpokládat, že pro tuto variantu se provozovatel rozhodl po zralé úvaze a zvážení distribučních nákladů. Všechny stanice společnosti Michal Winnicki Enterteinment jsou k dispozici operátorům také ve vysokém rozlišení. V SD kvalitě už na satelitu se sníženou kvalitou vysílá i hudební kanál Power TV. 

Program Adventure TV je zaměřený zejména na muže. Kromě cestopisných dokumentů uvidíte i adrenalinové pořady, poznáte krásy drsné přírody i obvyklé či méně známé sporty, ve kterých nebude chybět rybaření ani lov. Diváci mají kromě vysílání samotného kanálu k dispozici také elektronického programového průvodce (EPG), který obsahuje jak samotné názvy jednotlivých pořadů, tak i jejich anotace. Prostřednictvím EPG si je možné zároveň pořad v přijímači jednoduše nahrát. Stanice je aktuálně k dispozici pro všechny klienty Skylinku, později bude součástí balíčků Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet.

autor: lukpo
Spustit audio

Související