Satelitní služba Skylink zpřístupní v září zdarma filmový kanál ve vysokém rozlišení

29. srpen 2019

Diváci se mohou těšit mj. na filmy Všechny prachy světa, fantasy Valerian a město tisíce planet nebo drama Negativ. Provozovatel služby testuje aktuálně u kanálu JOJ Cinema DVB titulky.

Zákazníci Skylinku, největší satelitní služby na trhu, budou moci od pondělí 2. do pondělí 30. září sledovat bezplatně filmový kanál JOJ Cinema ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Operátor dnes oznámil v tiskové zprávě, v níž informoval taktéž o volném vysílání stanic Viasat Nature a Minimax. Skylink před několika dny zapojil u kanálu JOJ Cinema HD stejně jako u ostatních stanic skupiny JOJ DVB titulky, funkce je ale zatím v testovacím režimu. Zájemci mají možnost sledovat filmy buďto v originálním znění nebo s dabingem.

Diváci se mohou těšit mj. na filmy Všechny prachy světa, fantasy Valerian a město tisíce planet nebo drama Negativ. Pro milovníky přírody a dokumentů je připraven Viasat Nature, který v pořadu Divoké Rumunsko odhalí místa od zalesněných svahů Karpat po rozčeřené vody delty Dunaje nebo ukáže nejzajímavější a nevzácnější zvířata v seriálu Divocí tvorové s Dominicem Monaghanem. Dětský program Minimax si připravil na září například film Maxinožka nebo druhou sérii seriálu Kouzelný pes Vafle.

autor: lukpo
Spustit audio

Související