Schlager Radio spustilo „novou“ party stanici v Berlíně, k distribuci využívá DAB+

22. srpen 2022

Ve čtvrtek 18. srpna spustil provozovatel oblíbené digitální stanice Schlager Radio tematický klon s názvem Schlager Radio+, respektive upravil jeho zaměření. Stanice je dostupná na platformě DAB+ exkluzivně pro obyvatele Berlína a okolí. V současné době je kapacita multiplexu na kanálu 7B plně obsazena, šířeno je zde šestnáct programů.

„Party bez konce“, to je od nynějška jasné motto digitální rozhlasové stanice, kterou je dále možné naladit také online na webu nebo prostřednictvím mobilní aplikace Schlager Radia. Jak z názvu programu vyplývá, posluchači a majitelé DAB+ přijímačů zde uslyší výhradně party hity jako je „Layla“ od DJ Robina & Schürze a „One week awake“ od Mickieho Krause až po „Why't you say ne“ od Maite Kelly a Rolanda Kaisera.

„Hossa! Party bez konce“ vrací do rádia štěstí a party atmosféru. Nejžhavější party hity běží bez časového omezení,“ vysvětluje smysl založení „nové“ digitální stanice programový ředitel rozhlasové stanice Schlager Radio Norms Sträch. Schlager Radio+ vysílá již od roku 2018, v současné době ale prošla významným rebrandigem, tedy proměnou značky. Schlager Radio je dostupné i v Praze a středních Čechách díky síti COLOR DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související