Severoněmecká rozhlasová skupina ffn spustila další kandidáty pro DAB+

29. březen 2021

Rozhlasová skupina ffn, jejíž sídlo je situováno do severoněmeckého Hannoveru, spustila v uplynulých týdnech čtyři nové streamy, které mohou být zároveň budoucími kandidáty pro digitální vysílání DAB+. Na své si přijdou fanoušci rockové hudby i hitů 80. let 20. století.

Programovými novinkami v portfoliu mediální skupiny ffn jsou streamy „ffn rockt!“, „ffn Gold“, „ffn 80s“ a „ffn Hits“. V případě prvního kanálu jde pochopitelně o cílení na rockové fanoušky. Chybět nebude Metallica, AC/DC a řada dalších. ffn Gold nabídne největší hity všech dob a je určen zejména pro milovníky starších hitů bez ohledu na konkrétní dekádu. Na tu naopak cílí ffn 80s – skladby z let osmdesátých. Rozšířené portfolio pak uzavírá stream ffn Hits, který je proudem aktuálních skladeb z hitparád pro posluchače ve věku od 14 do 29 let.

„Naší kompletní digitální nabídku jsme podrobili obměně a modernizaci. Nejen vizuálně, ale i technicky. Důraz je kladen na použitelnost, tj. nejjednodušší a nejintuitivnější možné použití. Úzce spolupracujeme s poskytovateli služeb RauteMusik, Regiocast a perfect broadcast,“ uvedla při této příležitosti šéfka sekce on-line v ffn Katrin Wulfertová. Podle programového ředitele mediální skupiny Jense Küffnera stále získává digitální poslech na důležitosti a relevanci. Nové programy je možné poslouchat on-line na webu nebo v mobilní aplikaci.

autor: lukpo
Spustit audio

Související