Seznam.cz aktualizuje svou televizní aplikaci, nabízí i možnost přepínání osobních profilů

15. září 2021

Majitelé televizorů značky LG mohli v uplynulých dnech zaznamenat aktualizaci aplikace, která se doposud prezentovala jako TV Seznam a nově má označení Seznam.cz. Z grafiky widgetu zmizela obrazovka a na černém pozadí se objevuje pouze bílé písmeno S.

Zpravodajská sekce portálu Televize Seznam

Při prvním spuštění nové aplikace je uživatel upozorněn úvodní obrazovkou na několik novinek. Jedná se zejména o možnost tvorby uživatelských profilů, kterých může být celkem až šest. Zájemce může zvolit ikonu hvězdičky, aby mu neutekl žádný díl jeho oblíbeného pořadu nebo jiného formátu. V sekci „Bavte se“ se uživateli bez dlouhého vyhledávání spustí nepřetržitý proud krátkých videí. Novinkou je i uložení videa na později.

Aplikace Seznam.cz pro televizory značky LG

Původní tvorba nese označení Stream Originals, což je de facto totožná známka, kterou zavedla mediální skupina Nova u svého videoportálu (Voyo Originals). Zachována zůstává možnost sledování živého vysílání TV Seznam. Okno je nově umístěno do levého horního rohu obrazovky s nepřehlédnutelným označením, případně je možné ještě vybrat z menu položku Vysílání. Na další zařízení včetně HbbTV ještě aplikace nasazena nebyla.

autor: lukpo
Spustit audio

Související