Seznam.cz rozšířil novou verzi svého televizního portálu i na platformu HbbTV

27. září 2021

Nová verze televizního portálu společnosti Seznam.cz, která začala být v uplynulých dnech uvolňována pro jednotlivá zařízení připojená k internetu, je nyní k dispozici i na platformě HbbTV, tzv. virtuální červené tlačítko.

Portál společnosti Seznam.cz v inovované podobě je nyní k dispozici nejen pro televizory Samusung a LG, ale aktuálně i pro diváky, kteří využívají technologii HbbTV. K dispozici je například v pozemním vysílání DVB-T2, kde TV Seznam vysílá s rozlišením 1440x1080p v multiplexu Českých Radiokomunikací, na satelitu Astra 3B (operátor Skylink) nebo v kabelové síti Vodafone. Tady však musí být divák vlastní přijímač s podporou HbbTV.

Aplikace Seznam.cz pro televizory značky LG

Inovovaný portál tuzemské internetové jedničky, který nenese dosavadní označení TV Seznam, ale nově Seznam.cz, nabízí divákům nejen obsah stejnojmenné stanice, ale také videopříspěvky jejího provozovatele a případně i partnerů. Portál Digitální rádio například upozornil na možnost sledování Událostí Luďka Staňka známých z Mall TV. Na platformách Android TV a Apple TV je prozatím nasazena zatím původní aplikace TV Seznam.

autor: lukpo
Spustit audio

Související