Shemaroo Bollywood: nový asijský kanál s indickou produkcí ve službě Plex i pro české diváky

9. srpen 2022

V nabídce streamingové služby Plex se objevila nová filmová stanice Shemaroo Bollywood. Jak název napovídá, program nabízí výhradně bollywoodskou produkci. Stanice patří do kategorie tzv. FAST Channels, tedy bezplatně distribuovaných programů sponzorovaných reklamou. V nabídce se dále objevila i nová sportovní a dokumentární stanice.

„Shemaroo Bollywood je jihoasijský filmový kanál nabízející to nejlepší z klasických, současných a nových bollywoodských filmů,“ informuje na jeho stránce provozovatel streamingové služby Plex. Program je snadno k dispozici, protože tato multimediální platformu má širokou podporu zařízení připojených k internetu. Bezplatnou aplikaci je možné nainstalovat do televizorů i domácích center zábavy s Android TV nebo přímo Apple TV.

V nabídce bezplatně streamovaných programů služby Plex se dále objevily stanice Fite 24/7 a Beautiful Planet. Všechny tři programy bohužel tradičně nedisponují lokalizací. Co se týká kanálu Fite 24/7, diváci se tu mohou těšit na box, wrestling, MMA vysílané dříve ve formě předplatného nebo živé zápasy, reprízy, návraty v čase, rozhovory i původní série. Beautiful Planet je klasickým dokumentárním kanálem osvětlující „vše, co náš svět nabízí“.

autor: lukpo
Spustit audio

Související