Skupina Nova rozšířila po Instagramu červené tlačítko také o sociální síť TikTok

13. červenec 2022

Sociální síť TikTok, která si po nejmladší generaci získává čím dál tím větší oblibu i u starších uživatelů, je jako jedna z aplikací nově k dispozici pod červeným tlačítkem na kanálech mediální skupiny Nova. Dlaždice v HbbTV menu pod sebou skrývá obsah, který se týká nové hrané reality show Praha – den & noc.

HbbTV aplikace Praha – den & noc dostupná na stanicích skupiny Nova

Jedním kliknutím na dálkovém ovladači si mohou spustit SocialTV aplikaci, která umožnuje sledovat příspěvky ze sociálních sítí přímo na televizní obrazovce, a to nově i ze sociální sítě TikTok. Nyní si lze prohlížet příspěvky, fotografie i videa. Premiérově tuto novinku představila mediální skupina u minisérie Iveta, kdy zapojila diváky právě do dění na Instagramu. Další novinkou je i žluté tlačítko, díky kterému se divákům spustí trailer pořadu Praha – den & noc.

„Jsme velice rádi, že se nám daří přinášet našim divákům stále něco nového. SocialTV aplikace umožňuje uživatelům sledovat příspěvky ze sociálních sítí bez nutnosti registrace na Instagramu nebo TikToku. Současné propojení s projektem Praha – den & noc je příkladem perfektní synergie, kdy divákům nabízíme obsah pro sociální sítě také na TV obrazovce,“ uvedla při této příležitosti HbbTV manažerka Novy Iva Dohnálková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související