Šlágr 2 nově v nabídce televize Kuki, další kanál překlopen do vysokého rozlišení

6. prosinec 2019

Stanice je k dispozici mezi volitelnými kanály, stejně jako Travel Channel. Právě ten byl nově převeden z SD kvality do HD. Další, dočasnou novinkou jsou Navíc seriály.

Internetová televize Kuki představila v uplynulých dnech několik novinek. Diváky a příznivce dechovek potěšilo rozšíření nabídky o stanici Šlágr 2. Klienti služby si ji mohou aktivovat mezi volitelnými kanály, není tedy zařazena v povinném, základním balíku. Šlágr 2 je k dispozici stejně jako Šlágr TV ve standardním rozlišení. Oba programy jsou k dispozici mimo jiné i v multiplexech Českých Radiokomunikací.

Další novinkou je překlopení stanice Travel Channel do vysokého rozlišení HD. Program byl k dispozici doposud mezi volitelnými kanály pouze ve standardní kvalitě obrazu. Změna proběhla automaticky, divák tedy pro ni nemusí nic dělat. Od konce listopadu nabízí televize Kuki také novinku v kategorii „Dostupné služby a vylepšení“. Až do 27. ledna 2020 sem byla umístěna volba Navíc seriály. Detaily o službě jsou k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související