Slovenská zpravodajská televize TA3 přejde na celodenní vysílání, dvacet let oslaví i novou grafikou

3. září 2021

Slovenská zpravodajská televize TA3 oslaví 20 let existence ve velkém stylu. Výročí, které připadne právě na 11. září, kdy si také připomeneme stejnou dobu od teroristického útoku na New York a Washington, bude příležitostí k několika změnám.

Celodenní vysílání, nová staniční grafika a také kampaň „Víte, že víme.“ Takových bude dvacet let slovenské zpravodajské televize TA3, která odstartovala neplánovaně 11. září 2001, v den teroristického útoku na New York a Washington. Výročí doplní řada změn, o kterých stanice informovala na svém webu. TA3 je trvalou součástí řady placených televizních nabídek také v České republice včetně největších operátorů. 

„Během celého narozeninového dne Televize TA3, která 11. září 2021 slaví 20. výročí, budeme přinášet speciální studia o začátcích vysílání TA3 jako jediné zpravodajské televize na Slovensku, rozhovory s představiteli jiných renomovaných zpravodajských televizí ve světě - CNN, BBC, ČT 24. Odvysíláme také speciální dokument, který mapuje dvacetiletou historii TA3,“ uvedla ředitelka Centra zpravodajství a publicistiky Zuzana Martináková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související