Slovenské celoplošné Rádio Jemné od dubna jako rádio Melody

30. březen 2022

Slovenská celoplošná rozhlasová stanice Rádio Jemné projde příští měsíc tzv. rebrandingem. Od 5. dubna si ji budou moci posluchači naladit pod novým názvem Melody, který je známý i z některých dalších trhů, kde skupina Bauer Media působí. Stanice nabídne více tuzemské hudby, tedy slovenských i českých interpretů.

Melody si zachová to nejdůležitější, co posluchači oceňují na rádiu Jemné, tedy nejvíce hudby bez přerušování, příjemnou atmosféru a oblíbené moderátory. Se změnou názvu přinese rádio pestřejší nabídku písní ze 70. až 90. let a více slovenské a české hudby. Rádio Melody bude pokračovat v trendu příjemného společníka doma, v práci nebo v autě.

Logo slovenské rozhlasové stanice rádio Melody

Hudební proud doplní „zajímavá témata ve vysílání, aktuální zpravodajství a nejrychlejší dopravní servis“, který je v kvalitě a rozsahu informací společný pro všechna tři rádia společnosti Bauer Media Audio Slovakia. V České republice je možné stanici naladit prostřednictvím vybraných FM vysílačů ze Slovenska, satelitu Astra, kabelu nebo online.

autor: lukpo
Spustit audio

Související