Služba Kuki překlopila tři programy do vysokého rozlišení, na ochutnávce má nový kanál

4. říjen 2019

Na promo pozici služby se objevil herní kanál Ginx TV a také Cartoon Network HD. V HD kvalitě jsou klientům nově k dispozici stanice Arena Sport 2, Fine Living Network a National Geographic.

Několik novinek si připravil pro své klienty na začátku září provozovatel internetové televize Kuki. Do vysokého rozlišení byly ze standardní kvality překlopeny stanice Arena Sport 2, Fine Living Network a National Geographic. První zmíněná televize vysílá v HD kvalitě přibližně rok, ale její distribuce v tomto rozlišení nebyla doposud příliš rozšířená. Kanál si je možné aktivovat vedle stanice Arena Sport 1 HD v kategorii „Volitelné“.

Nejde ovšem o jedinou novinku, které se klienti dočkali. Zákazníci s nižší nabídkou „Kuki menší“ si mohou nově přidat do nabídky mezi volitelnými kanály Hobby TV HD a Óčko Black HD. Vyšší tarif „Kuki větší“ přidal do základního balíku Primu Krimi HD, která byla doposud mezi volitelnými programy. Naopak po dohodě s provozovatelem byl ze základní nabídky vyřazen tematický kanál Film Europe Channel. Jako ochutnávku nabízí operátor v říjnu hned dvě televizní stanici – herní Ginx TV a dětský Cartoon Network HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související