Společnost Nej.cz pod svá křídla přidala další dva operátory, v akvizích plánuje pokračovat

21. srpen 2018

Firma nabízí zákazníkům jak internetové připojení, tak i kabelovou televizi. V minulosti již pohltila společnosti RIO Media nebo KT Mimoň.

Společnost Nej.cz, kterou stoprocentně ovládá firma Kaprain Industrail Holding, pod svá křídla převzala v uplynulých týdnech operátory Telconet a Kyklop působící na severní Moravě. Nej.cz tak navázala na akvizice z loňského roku, kdy získal společnosti RIO Media a KT Mimoň, a upevnila tak po operátorech UPC a O2 pozici třetího největšího poskytovatele internetu a televize v České republice. Své služby nyní poskytuje 220 tisícům domácností.

„Růst je ta nejlepší cesta, jak můžeme zlepšovat a rozšiřovat služby, které nabízíme téměř čtvrt milionu našich zákazníků. Jsem proto rád, že se nám akvizice společností Telconet a Kyklop podařilo dotáhnout, a věřím, že budeme v nákupech i nadále pokračovat,“ uvedl Jaroslav Hanyk, generální ředitel Nej.cz, která nabízí kabelovou televizi jak v klasickém provedení, tak prostřednictvím IPTV.

„Pro jednoduché a uživatelsky komfortní sledování široké nabídky televizních kanálů jsme vyvinuli zcela nové uživatelské rozhraní, které v těchto dnech dodáváme našim zákazníkům,“ vysvětlil Hanyk. Pro blízkou budoucnost se plánuje přidání filmové videotéky a další inovace. Skupina Nej.cz se zaměřuje na pevné sítě na území celé České republiky; služby bezdrátového připojení tvoří méně než 5 % jejích tržeb.

autor: lukpo
Spustit audio