Sportradio Deutschland nabídne v DAB+ exkluzivně vybrané zápasy německého fotbalového poháru

11. srpen 2021

Vybrané zápasy německého poháru, takzvaný DFB Pokal, budou moci naladit v rozhlasové podobě exkluzivně majitelé digitálních rozhlasových přijímačů DAB+. Vysílací práva pro rádiovou platformu budoucnosti získala stanice Sportradio Deutschland.

DFB Pokal, jak se v němčině soutěž o tamní fotbalový pohár nazývá, se objeví na digitálním okruhu Sportradio Deutschland v sezóně 2021/2022. Posluchači stanice se mohou těšit na přímé přenosy nejen z finále a semifinále, ale také nejatraktivnějšího zápasu z každého kola. Sportradio Deutschland je součástí druhého celoplošného multiplexu Antenne DE, vysílání je tak možné zachytit i na omezeném území Čech.

„Jsme potěšeni, že můžeme od samého začátku podporovat takový inovativní projekt v oblasti digitálního rádia a přiblížit německý pohár našim fanouškům prostřednictvím atraktivního kanálu, kterým je právě DAB+,“ uvedl při této příležitosti Holger Blask, generální ředitel společnosti DFB. Provozovatel stanice věří, že v době, kdy jsou omezeny návštěvy fotbalových stadionů z důvodu pandemie Covid-19, si toto vysílání najde řadu posluchačů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související