Standardní verze kanálů Hustler TV a Blue Hustler už prakticky vymizely z placených nabídek

19. únor 2021

Zastoupení placených kanálů Hustler TV a Blue Hustler ve standardním rozlišení v nabídkách tuzemských operátorů klesá. Na konci loňského roku tyto programy vyřadila ze svého portfolia také služba Nej.cz. S provozovatelem nedošlo k prodloužení distribuční smlouvy.

Stanice Hustler TV a Blue Hustler spadají do kategorie 18+, jsou tedy určeny výhradně dospělým divákům. I zde už zákazníci požadují spíše vyšší obrazovou kvalitu HD. Čtyři ze šesti erotických programů Nej.cz je aktuálně k dispozici ve vysokém rozlišení.

Jedná se konkrétně o Brazzers TV Europe, EroX, EroXXX a Dorcel TV. Ve standardní kvalitě pokračují Private TV a Reality Kings TV. Druhá jmenovaná stanice není aktuálně pro tuzemské operátory k dispozici v HD.

Blue Hustler je v tuto chvíli jedinou erotickou stanicí dostupnou na trhu, která nabízí v této kategorii pouze cenzurované scény, respektive obsah připomíná filmy, jež kdysi vysílala v nočních hodinách například TV Nova. Stejné zaměření měla v minulosti i stanice Spice, provozovatel se ale její distribuci rozhodl na podzim 2018 ukončit.

autor: lukpo
Spustit audio

Související