Stanice CS Film, CS Mini a Horor Film upravily loga, vyšly vstříc divákům

24. duben 2017

Programy Československé filmové společnosti jsou součástí nabídek kabelových, IPTV i satelitních operátorů na našem trhu i u východních sousedů.

Placené kanály Československé filmové společnosti upravily svá loga. Změna se tak dotknula stanic CS Film, CS Mini a Horor Film. Nejvíce je změna patrná pravděpodobně u poslední jmenované televize, jejíž předchozí verze loga byla svou velikostí opravdu nepřehlédnutelná. Stávající identifikátor Horor Filmu je relativně nenápadný – je umístěný do levé horní části obrazovky. Velikost loga je stejné u širokoúhlých i starších filmů.

Programy Československé filmové společnosti jsou součástí nabídek kabelových, IPTV i satelitních operátorů na našem trhu i u východních sousedů. Ostravský podnikatel Leoš Pohl, který za těmito stanicemi stojí, pokryl se svým týmem na CS Filmu starší i novější tuzemskou tvorbu, na Horor Filmu naopak nabízí snímky pro otrlé diváky – proto program vysílá pouze v nočních hodinách. Kanál CS Mini je naopak určen nejmenším divákům. Stanice CS Film prošla minulý týden výraznou proměnou svého vizuálu.

Ukázka z vysílání stanice CS Film
autor: lukpo
Spustit audio