Stanice Love Nature v nabídce televize Kuki? Služba testuje zájem o program u zákazníků

6. květen 2020

Dokumentární kanál, který se věnuje výhradně přírodě a živočišné říši, není zatím v České republice příliš rozšířen. Z trojice největších hráčů na trhu ho má v nabídce prozatím pouze Skylink.

Zákazníci internetové televize Kuki mohou na promo pozici najít v květnu stanici Love Nature. Nový dokumentární kanál je coby ochutnávka dostupný klientům ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). K dispozici je případně i zpětné zhlédnutí včetně pohybu na časové ose. Stanice zatím není příliš v České republice rozšířena. V nabídce ji má z trojice velkých operátorů pouze satelitní televize Skylink. Program je k dispozici s českým dabingem, od dubna má na našem trhu také lokální zastoupení.

„Jsme rádi, že se nám podařilo přinést na slovenský a český trh takovou jedinečnou dokumentární stanici, která si za pár let získala fanoušky po celém světě. Věříme, že takto pomůžeme zpříjemnit chvíle, kdy musíme trávit čas doma,“ uvedl Jozef Pipek, výkonný ředitel společnosti IFC Media, která je exkluzivním zástupcem Love Nature i v České republice. Dokumentární program je určený pro všechny milovníky přírody a živočišné říše. Přináší přírodovědné programy ze všech kontinentů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související