Stanice TV Paprika a CBS Reality už nebudou součástí T-Mobile TV, Spektrum Home zamíří do nižší nabídky

20. leden 2022

Společnosti AMC Networks International a T-Mobile dnes oznámili prodloužení distribuční dohody na tyto kanály. U operátora tak budou pokračovat stanice Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, JimJam, Spektrum a Spektrum Home. Kanály TV Paprika a CBS Reality už si zákazníci nenaladí.

„Jsme velmi rádi, že můžeme pokračovat v úspěšné spolupráci se společnostmi T-Mobile TV v České republice, Slovak Telekom a DIGI SLOVAKIA na Slovensku prostřednictvím této nové dlouhodobé smlouvy, která zahrnuje obnovení vysílání našich populárních stanic, rozšíření přístupu k našemu obsahu prostřednictvím OTT a dalších platforem a uznává hodnotu našeho portfolia,“ řekl Balázs Hajós, viceprezident AMC Networks International.

Součástí nové smlouvy bude také úprava dvou televizních kanálů. S účinností od 1. února dochází v nabídce k vyřazení programů TV Paprika a CBS Reality. Určitou kompenzací je pak rozšíření dostupnosti stanice Spektrum Home, která byla dosud jen součástí vyšších televizních tarifů. Od téhož data se program přesouvá do základní nabídky, a tak se stává dostupný pro všechny diváky T-Mobile TV. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související