Star Wars: Mandalorian, Obi-Wan Kenobi, Marvel tituly a řada dalšího. Disney+ láká TV spotem na start v Česku

9. květen 2022

Na obrazovkách českých televizí se objevil půlminutový spot, který láká na očekávaný start streamingové služby Disney+ na našem trhu. Společnost Disney do tohoto proma umístila všechny klíčové tituly, které by mohly potencionální předplatitele oslovit, a to napříč svými značkami, jako jsou Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i Star.

Čtěte také

Půlminutový spot, který vysílá na svých kanálech například společnost FTV Prima, je plně lokalizovaný a dává divákům tušit, že všechny očekávané filmy a seriály budou obsahovat dabing. Redakce portálu Digitální rádio oslovila tuzemské zastoupení Walt Disney Company, to ale reklamní kampaň nekomentovalo s odkazem, že brzy budou další informace následovat. Spuštění služby na českém trhu proběhne již za měsíc, v úterý 14. června.

Značku Star Wars zastupují seriály Mandalorian a Obi-Wan Kenobi, Marvel Studios filmy Avangers: Infinity War a Black Panther nebo novinkový seriál Moon Knight, nechybí ani sekce pro starší publikum, kde figuruje jediný titul, a to seriál Pam a Tommy o skandálu herecké hvězdy Pobřežní hlídky a jejího někdejšího manžela. V sekci Star ale naleznou diváci pochopitelně řadu dalšího obsahu včetně starších titulů v Ultra HD/4K rozlišení.

Nejvýznamnější prostor v půlminutovém spotu zabírají tituly Disney, respektive Disney/Pixar. Mezi nimi můžeme jmenovat filmy Raya a drak, Luca, Expedice: Džungle, Aladin (2019), Encanto, Ledové království a z nejnovějších pochopitelně letošní Proměna. V nabídce titulů nebudou chybět ani starší pohádky, jako je například Petr Pan nebo Lví král z 90. let. Promo spot  je zakončen informací o termínu startu služby s dodatkem „začněte streamovat“.

autor: lukpo

Související