Start streamingové služby SkyShowtime posunut v Česku na příští rok, chybět nebude ani nový Top Gun

5. září 2022

Filmová studia  Paramount Pictures a Universal Pictures se dočkají vlastní streamingové služby v příštím roce, kdy odstartuje na českém trhu SkyShowtime. Jako první se této internetové videotéky dočkají zájemci v severských zemích, kam dorazí 20. září, země střední a východní Evropy mají následovat. SkyShowtime nabídne kombinaci nových i starších filmových hitů, chybět nebudou ani premiérové seriály, pořady pro děti a rodinu.

Čtěte také

Dostupné budou tisíce hodin obsahu pro celou rodinu, služba zároveň přinese premiéry mnoha celosvětově očekávaných seriálů a filmů. Nabídne exkluzivní televizní premiéry kinofilmů od Paramount Pictures a Universal Pictures – dvou nejstarších hollywoodských studií, která dohromady tvoří téměř 50 % hollywoodských hitů.

SkyShowtime se rovněž stane domovskou platformou celé řady nových snímků, které na ni zamíří po svých kinopremiérách. Mezi nimi nebudou chybět například Top Gun: Maverick, Jurský svět: Nadvláda, Mimoňové: Padouch přichází, Seveřan, Zpívej 2, Ježek Sonic 2, Ztracené město, Panství Downton: Nová éra, Nene, Belfast, Ambulance nebo Zlouni.

Do knihovny SkyShowtime budou zařazeny tituly Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios a Peacock. Služba dále přinese vlastní původní tvorbu, dokumenty a speciální série z trhů, na kterých bude dostupná. Co se týká podpory zařízení, aplikace bude uvolněna například pro Apple iOS, tvOS a Android, a přes webové rozhraní: www.skyshowtime.com. SkyShowtime počítá i se spoluprací s operátory.

autor: lukpo
Spustit audio

Související