Streamingová audio služba Spotify vylepšila objevování nové hudby, testuje ho ve vybraných regionech

16. květen 2022

Hudební služba Spotfiy představila v průběhu dubna novinky v rámci objevování nové hudby a interpretů. Firma uvedla, že tuto funkci posouvá na vyšší úroveň. „Spotify vždy nabízí nové zážitky, které vám umožní spojit se s umělci, které máte rádi, a objevovat své nové oblíbené skladby,“ konstatovala společnost v tiskové zprávě.

Funkce, jako je Blend, vám umožní propojit váš hudební vkus s přáteli, rodinou i s umělci, které posloucháte. Enhance vdechne nový život seznamům skladeb tím, že k vašim stávajícím výběrům přidá personalizovanou sbírku skladeb a vizuální smyčky Canvas umožní zažít skladby od vašich oblíbených interpretů se silnějším zážitkem. Služba zatím není k dispozici v České republice, nicméně má se rozšířit i do dalších teritorií.

„Nyní dáváme fanouškům další způsob, jak objevovat na Spotify. (...) Testujeme nové prostředí pro uživatele Spotify (ve Spojeném království, Irsku, Austrálii, Novém Zélandu a Kanadě), kde mohou najít novou hudbu a vyzkoušet smyčky v personalizovaném kanálu, který je k dispozici na domovské obrazovce mobilní aplikace,“ uvedla firma. Součástí této novinky je pochopitelně i možnost sdílení, aby se daná skladba dostala k širšímu publiku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související