Streamingová služba Dramox s důležitou aktualizací pro chytré televize, přibyly nové kategorie

21. červen 2021

Provozovatel tuzemské streamovací služby Dramox, která nabízí za měsíční předplatné přístup k nepřebernému množství divadelních představení, provedl v uplynulých dnech důležitou aktualizaci aplikace pro chytré televizory. Ta kopíruje nabídku kategorií na webu.

Na aktualizace aplikace upozornil redakci portál Digitální rádio LG OLED televizor se systémem WebOS z roku 2019. Kategorie Domů a Přihlášení doplnily sekce Žánry a Divadla. Doposud bylo možné jednotlivá představení vybírat z jediné, úvodní obrazovky. Díky novým sekcím, které jsou již standardně dostupné na webu, se vyhledávání a výběr značně rozšiřuje a usnadňuje.

Dramox na svém webu upozorňuje, že v nabídce jsou desítky českých i zahraničních divadel – aktuálně by jich mělo být 66. Služba je aktuálně dostupná kromě webu i v mobilních aplikacích pro Android a iOS, přímo na televizní obrazovku ji mohou dostat majitelé značek Samsung a LG. Do léta plánoval Dramox expandovat také do Apple TV. Ze strategického pohledu by naše redakce doporučila raději systém Android TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související