Streamingová služba FilmBox+ dosáhla hranice jednoho milionu předplatitelů, v katalogu má přes pět tisíc titulů

16. srpen 2021

Společnost SPI International v pátek 13. srpna oznámila, že se jí podařilo s on-line videotékou FilmBox+ dosáhnout hranice jednoho milionu předplatitelů na mezinárodní úrovni. V únoru letošního roku služba nahradila tehdejší portál FilmBox Live.

Služba funguje také v České republice a na Slovensku. Zájemci ji mohou získat buďto jako součást předplatného kanálů FilmBox u svého operátora, případně jako samostatnou nabídku bez vázanosti na konkrétní telekomunikační společnost. Cílem SPI je FilmBox+ nabídnout u více než sedmi set partnerských firem po celém světě. Tuzemští operátoři integrovali tituly firmy pod značkou FilmBox OD i do menu svých platforem.

Haymi Behar, hlavní marketingová ředitelka společnosti SPI International, uvedla, že v současné době nabízí videotéka FilmBox+ více než pět tisíc titulů od filmů a seriálů přes dokumenty nebo lifestylové pořady, celkem pak přibližně osm tisíc hodin obsahu. Videotéka FilmBox+ je lokalizována do 12 jazyků včetně češtiny nebo slovenštiny, další mají následovat. Problémy s případnou kompatibilitou se snaží firma postupně odstraňovat.

autor: lukpo
Spustit audio

Související