Streamingová služba Plex přidala do nabídky bezplatnou obdobu stanice Body and Balance

18. srpen 2021

Další programovou změnu v podobě zařazení dvou nových stanic si připravil pro své uživatele provozovatel multimediální platformy Plex. Zatímco kanály More U a ClixTV nabídku obohatily, Hollywire a Drink TV ji opustily.

Více než osm desítek programů, konkrétně 82 stanic, aktuálně nabídky bezplatně ve své multimediální streamingové platformě společnost Plex. Zajímavější ze dvou novinek je stanice More U. Jde de facto o bezplatnou obdobu placeného programu Body and Balance, který v lokalizované podobě znají zákazníci tuzemského operátora Nej.cz. Ve vysílání More U nechybí pořady o józe, meditaci, motivační videa a další podobné formáty.

ClixTV na svém webu uvádí, že přináší prémiový obsah od oblíbených hvězd internetu. Výhodou této platformy je ovšem v tom, že je bezplatná. Pro českého uživatele opět špatná zpráva – ani jedna ze stanic pochopitelně není k dispozici v lokalizované podobě. V bezplatné nabídce jsou všechny programy k dispozici i s programovým průvodcem EPG není však možné jejich zpětné přehrávání. EPG slouží pouze jako přehled.

autor: lukpo
Spustit audio

Související