Streamingová služba Plex přidává Seznam sledování a sportovní kanál deníku USA Today

14. listopad 2022

Uživatelé multimediální platformy Plex v České republice se v uplynulých dnech dočkali další významné novinky. V menu se objevila nová kategorie Seznam sledování. Do ní si mohou zájemci přidat prakticky jakýkoliv film, který se objeví nebo objevil na streamovacích službách. Na výběr už jsou případně také aktuální a budoucí filmové hity.

„Přidejte si filmy a show do vašeho Seznamu sledování, abyste je nepromeškali, případně přehráli později. Sledujte položky v seznamu nebo označte je jako sledované pro možné odstranění ze seznamu. Začněte výběrem položek, které jsme vám do seznamu již přidali,“ uvádí v popisu nové funkce multimediální služba Plex, její anotace je však uvedena v angličtině. Nová položka „Přidat do mého seznamu“ se již objevila v dalších kategoriích.

Diváci mohou vybírat v dané kategorii z kinohitů, jako jsou například Black Adam, Avatar: Příběh vody, Black Panter: Wakanda nechť žije, Top Gun: Maverick nebo Vstupenka do ráje. U profilů jednotlivých filmů je uvedena například anotace, jeho hodnocení, případně možnost sledovat danou upoutávku. Další programovou novinkou v nabídce bezplatných kanálů služby Plex je stanice USA Today Sports zaměřená zejména na novinky ze Spojených států.

autor: lukpo
Spustit audio

Související