Streamingová služba Plex zařadila stanici pro milovníky alternativní zábavy, láká i na paranormální jevy

13. květen 2022

Nedokážete si vybrat z nabídky mainstreamových programů a hledáte na některém z televizních kanálů alternativu? Pak možná právě pro vás je tu tematická stanice ALTRD.TV (Alternative TV), která v nabídce bezplatných streamovaných programů nahradila stanice Social Club TV. Jde o projekt stejného provozovatele.

Vysílání kanálu ALTRD.TV je složeno z celovečerních filmů, dokumentů, původních televizních seriálů a animací, je ovšem zaměřeno dle vlastní charakteristiky na psychonauty, vyznavače kryptopunku nebo noční hráče. Pro ty stanice připravila obsah věnovaný rostlinné medicíně, cestách po hudebních festivalech a nechybí ani obsah zaměřený na paranormální jevy. ALTRD.TV sama sebe označuje za stanici „alternativního obsahu“.

Webové stránky projektu jsou k dispozici na adrese: https://www.altrd.tv/. Kromě streamingové služby Plex je vysílání ALTRD.TV k dispozici i na řadě zařízení připojených k internetu, jako jsou Smart TV nebo multimediální centra. Jedná se například o značky Samsung, LG, Phlips nebo Sony. Stanice má svou aplikaci také v Apple TV, případně na mobilních zařízeních včetně telefonů a tabletů se systémem Android.

autor: lukpo
Spustit audio

Související