Streamingová služba Rakuten TV rozšířila bezplatnou nabídku o program se zábavnými videi

12. srpen 2021

Součástí bezplatné nabídky televizních programů on-line videotéky Rakuten TV se stala stanice AFV Family, která v sobě skrývá zkratku pro nejvtipnější domácí americká videa. Program je k dispozici standardně ve vysokém rozlišení.

Diváci, kteří rádi sledují vtipná domácí videa, mohou na svých televizorech připojených k internetu přepnout na aplikaci Rakuten TV, pochopitelně za podmínky, že zobrazovač touto možností disponuje. Streamované kanály jsou však k dispozici pouze na televizorech z posledních několika let. Stanici AFV Family je možné de facto přiblížit k dnes již neexistujícímu pořadu České televize Neváhej a toč!, případně formátu kanálu Mňau TV.

Značka AFV má ve Spojených státech velkou tradici. Na jejím webu se lze dočíst, že jde o nejdéle vysílanou zábavnou show vysílanou v hlavním televizním čase na stanici ABC, kdy autor nejlepšího skeče nebo scénky získá po vyhodnocení každý týden částku 10 tisíc dolarů a na konci sezóny pak dokonce 100 tisíc dolarů. Rakuten TV plánuje rozšířit portfolio také o původní kanál věnovaný sportovním dokumentům. Zda bude dostupný i u nás, není jasné.

autor: lukpo
Spustit audio

Související