Streamingová služba Rakuten TV v Česku opět nabízí zpravodajskou stanici Ticker News

3. květen 2022

V nabídce streamingové služby Rakuten TV je k dispozici opět mezinárodní australská zpravodajská televize Ticker News. V České republice jde o jedinou oficiální online platformu, díky které je možné tuto stanici sledovat. Program je k dispozici stejně jako ostatní kanály ve vysokém rozlišení.

Čtěte také

Ticker News se zaměřuje na nejnovější zprávy a analýzy, které nabízejí hlubší pochopení našeho světa. Ticker funguje nezávisle na vládním a firemním financování,“ představuje projekt na svém webu provozovatel tematického kanálu. Ticker News se označují za streamovací zpravodajskou síť se zaměřením na nejnovější zprávy, obchod a technologie. Spojení se službou Rakuten TV je nejsnazší cestou, jak program dostat do řady domácností.

Mezi zpravodajskými kanály jsou v nabídce této online platformy mimo jiné Euronews, Africanews, Revry News nebo speciální feed deníku Guardian vytvořený právě pro Rakuten TV. Kanály, které jsou k dispozici v této službě, jsou v Česku dostupné bezplatně, jejich distribuce je financována z reklamy. Pro diváky nedisponující znalostí cizího jazyka je špatnou zprávou, že programy jsou šířeny pouze v originálním, anglickém znění.

autor: lukpo
Spustit audio

Související