Streamingová služba SkyShowtime dorazí do Česka příští rok, zkombinuje obsah řady značek

18. srpen 2021

Do České republiky, na Slovensko a dalších zemí střední a východní Evropy dorazí v průběhu příštího roku nová streamingová služba SkyShowtime. Jak již název napovídá, zkombinuje v sobě obsah řady značek, jako jsou Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures a Nickelodeon.

Široká nabídka služby má za cíl oslovit všechny typy diváků díky obsahu napříč nejrůznějšími žánry od dramat, dětských a rodinných titulů, slavných franšíz a premiérových filmů po lokální tvorbu, dokumenty a mnoha dalšího.

SkyShowtime nabídne více než 10 tisíc hodin obsahu od tvůrců z celého světa. Nová služba přinese každý měsíc zbrusu nové pořady, premiérové filmy či televizní seriály, které doplní knihovna časem prověřených šlágrů televizní i filmové tvorby. Nebude chybět ani obsah pro děti a rodiny.

„Spuštění služby SkyShowtime nám přináší unikátní možnost využít naše globální zdroje obsahu k vytvoření skutečně silné a přitažlivé streamingové nabídky, to vše v poměrně krátkém časovém horizontu a ve velkém rozsahu, navíc se strategicky rozloženými investicemi,“ uvedl při této příležitosti Raffaele Annecchino, prezident a výkonný ředitel společnosti ViacomCBS Networks International.

„V kombinaci s naším nedávno oznámeným partnerstvím služby Paramount+ s platformou Sky ve Spojeném království, Itálii a Německu představuje SkyShowtime unikátní příležitost urychlit náš růst na mediálním trhu a možnost přispět k budování naší vedoucí pozice mezi SVOD službami v Evropě,“ doplnil Annecchino.

„Naše nová streamovací služba SkyShowtime nabídne kombinaci toho nejlepšího ze Spojených států a Evropy, ikonické značky a světově proslulou zábavnou tvorbu milionům zákazníků na více než dvaceti nových trzích po celé Evropě,“ konstatovala Dana Strong, generální ředitelka mediální skupiny Sky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související