Streamingoví giganti spolupracují, Netflix má ve službě Spotify novou sekci s playlisty a podcasty

24. listopad 2021

Streamingová služba Spotify nabízí nově svým předplatitelům sekci s názvem NetflixHub. Zájemci zde najdou playlisty skladeb z oblíbených filmů a seriálů, podcastové série, pohledy do zákulisí jednotlivých pořadů a další bonusy. Oficiálně byla služba spuštěna v USA, Kanadě, Austrálii, Novém Zélandu, Spojeném království, Irsku a Indii, k dispozici je však i v Česku.

NetflixHub, jak se nová sekce jmenuje, byl vytvořen na základě požadavku fanoušků a předplatitelů Netflixu, kteří po zhlédnutí oblíbeného filmu nebo seriálu hledali obvykle doprovodnou hudbu a jejich kroky vedly právě na audio služby typu Spotify. Obě služby ve společném tiskovém prohlášení uvedly, že chtějí nabídnout kompletní zážitek ze streamovaného audia ze zábavních formátů, které milují.

Netflix Hub, který je nově sloučástí služby Spotify

Mezi nabízenými tituly nebudou chybět Papírový dům, Bridgertonovi, Drsná čtvrť, Hra na oliheň, drama Modřiny nebo Kovboj Bebop: Lovec odměn. Na nové stránce najdou zájemci i podcasty Okay, Now ListenNetflix Is A Daily Joke10/10 (Would Recommend)The Crown: The Official Podcast. Speciální bonusový materiál připravila služba Spotify pro fanoušky westernu Tím tvrdší je pád. Součástí jsou mj. i tzv. storylines.

autor: lukpo
Spustit audio

Související