Streamovací služba Amazonu nabídne více živé hudby a vyšší kvalitu zvuku, spolupracuje s Universal Music

28. leden 2022

Hudební vydavatelství Universal Music rozšířilo dohody se společnostmi Amazon a Twitch. Díky nové smlouvě se dostanou uživatelé streamovací hudební služby k dalším koncertům, více titulům s nejvyšší zvukovou kvalitou nebo prostorovým zvukem. Twitch pak nabídne zájemcům nové formáty, které vzniknou ve spolupráci s tvůrci a samotnými umělci.

„Vzhledem k šíři svých hudebních služeb a produktů a jejich oddanému zaměření na zákazníky a tvůrce jsou Amazon Music a Twitch vynikajícími strategickými spolupracovníky, kteří se zavázali vytvářet ty nejlepší a nejrozmanitější zážitky pro fanoušky v oblasti streamování hudby, živého streamování, spolupráce s umělci a fyzického zboží,“ uvedl Michael Nash, viceprezident pro digitální strategii v Universal Music Group.

„UMG je pro nás strategickým partnerem, protože neustále pracuje na vývoji našich služeb a přinášíme našim zákazníkům ještě více způsobů, jak se spojit s jejich oblíbenými umělci a objevovat novou hudbu,“ konstatoval Steve Boom, viceprezident Amazon Music, a dodal: „Díky těmto dohodám posilujeme a rozšiřujeme spolupráci, abychom poskytovali jedinečné a exkluzivní zážitky a vytvořili ještě více obsahu pro posluchače."

autor: lukpo
Spustit audio

Související