Streamovací služba Plex přidala do nabídky nové kanály o motorismu, esportu a celebritách

16. březen 2021

Součástí bezplatné programové nabídky streamovací služby Plex TV se v uplynulých dnech staly stanice Lit, Motorvision.tv a ESTV. Na své si tak přijdou nejen zájemci o svět celebrit, ale také motorismus a hrání počítačových her v přímém přenosu.

První z řady nových kanálů, tedy celým názvem LIT Entertainment News, se prezentuje jako cíl diváka pro nejnovější zpravodajství z oblasti zábavy. „Monitorujeme a rozebíráme exkluzivně živě a analyzujeme trendy týkající se celebrit a aktuálních témat na sociálních sítích,“ popisuje svůj program provozovatel lifestylového kanálu, který je možné sledovat bezplatně on-line také na jeho webu.

Další novinkou v nabídce Plex TV, která již koncem loňského roku zamířila do nabídky konkurenční služby Rakuten TV. Motorvision.tv se na svém webu charakterizuje jako stanice životního stylu a zábavy pro všechny řidiče, fanoušky jízdy a motorismu. Ve vysílání tematického kanálu nechybí magazíny, zpravodajství a dokumenty odrážející spektrum motoristického světa.

Esport Television, zkráceně ESTV, je náhradou za program ESTV 24/7 Esport Network, který po nedávném komerčním startu na satelitu Hotbird z nabídky Plex TV zmizel. Opět jde o stanici, která je zaměřená na takzvaný elektronický sport, zkráceně esport, tedy zejména hraní počítačových her v přímém přenosu, případně ze záznamu, jehož se pak zúčastní ostatní zájemci v roli publika. Webové stránky stanice jsou k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související