Streamovací služba Voyo udělala na Slovensku další strategický krok, který může použít i v Česku

21. říjen 2022

Streamovací služby Voyo dosáhla v České republice a na Slovensku hranice čtyř set tisíc předplatitelů, kterou v následujících letech plánuje posunout až k jednomu milionu. Strategickým krokem k tomuto úspěchu je i spojení s telekomunikačními hráči na trhu. První partnerství již oznámila služba na Slovensku a lze ho očekávat také u nás.

Čtěte také

Novinkou operátora Slovak Telekom je produkt Voyo start, který bude jedním z benefitů televizních služeb telekomunikační společnosti. „Zákazníci služby Magio TV od Telekomu si budou moci díky novému benefitu Voyo start vyzkoušet řadu výhod, které Voyo poskytuje svým předplatitelům. Včetně množství atraktivního obsahu z lokální i zahraniční produkce,“ uvedl Matthias Settele, generální ředitel skupiny Markíza.

„Jsme nadšeni, že počet předplatitelů Voyo v Česku a na Slovensku atakuje hranici 400 000, což je výrazně lepší výsledek, než jsme v této fázi rozvoje služby sami predikovali. Voyo patří mezi naše klíčové priority, výrazně investujeme do obsahu a personálně posilujeme náš tým, abychom zákazníkům přinášeli stále kvalitnější produkt,“ konstatoval Daniel Grunt, šéf Digitální divize nadnárodní mediální skupiny CME.

S novou nabídkou Voyo start má zákazník Magio TV možnost prvních 14 dní od aktivace služby sledovat neomezený počet videí a seznámit se tak s širokou nabídkou služby Voyo. Potom klient automaticky získává možnost sledovat pět videí z vybraného obsahu opakovaně každých 30 dní. Další krok k získání benefitu již není nutný a zákazník ho využívá v rámci původní ceny za službu Magio TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související