T-Mobile TV má přes 200 tisíc zákazníků, za druhý kvartál jich získala jednotky tisíc

12. srpen 2021

Společnost T-Mobile dnes zveřejnila hospodářské výsledky za první pololetí letošního roku. Z nich vyplývá, že její televizní službu aktuálně využívá 205 tisíc zákazníků. Mezikvartální nárůst je několik tisíc klientů.

V prvním kvartálu zůstala společnost T-Mobile se svou televizní službou těsně pod dvou set tisícovou hranicí, aktuálně má 205 tisíc zákazníků. Nárůst klientské základny za období druhého kvartálu roku 2021 je šest tisíc lidí. V hospodářských výsledcích T-Mobile zdůrazňuje zejména meziroční nárůst, který je 26 tisíc klientů. Na konci prvního pololetí loňského roku měla služba 179 tisíc klientů.

Operátor byl ve spolupráci se společností FTV Prima první, který se rozhodl zařadit do své nabídky novou tematickou stanici Prima Star. Exkluzivita však trvala přibližně pouhý měsíc a od té doby se tak program objevil například i u operátorů O2 Czech Republic, SledováníTV nebo 4net.tv. Aktuálně jsou již v nabídce ke svému startu připraveny kanály Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 2, zároveň došlo k vyřazení programů Digi Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související