T-Mobile TV očekává dosažení magické hranice počtu zákazníků, jubilejního klienta odmění

13. červen 2019

Hranice jednoho sta tisíc zákazníků dosáhla služba na konci prvního kvartálu letošního roku, nyní operátor předpokládá, že mu přibude minimálně dalších jedenáct tisíc klientů.

Službu T-Mobile TV, tedy buďto satelitní nebo internetovou televizi společnosti T-Mobile, využívá v současné době více než sto tisíc zákazníků. Operátor očekává, že na konci června se mu podaří dosáhnout magické hranice 111.111 klientů. Právě jubilejní zákazník získá jako dárek televizor Sony Bravia KDL-50WF665 spolu s předplatným T-Mobile TV na čtyřiadvacet měsíců. Dalších jedenáct zákazníků bude odměněno na základě soutěže, kterou firma vyhlásila na sociální síti Facebook. Hranici sta tisíc klientů dosáhla T-Mobile TV v prvním kvartálu 2019.

„Jsme rádi, že se nám daří oslovovat čím dál více zákazníků,“ uvedl Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a doplnil: „Zákazníci oceňují naši programovou nabídkou, ať už v podobě prémiového fotbalu evropských lig na kanálech Digi Sport 1 a 2 nebo BBC Earth HD s českou lokalizací, a také užitečné funkce, jako je například možnost zpětného zhlédnutí až 7 dní, díky kterým se televize maximálně přizpůsobí jejich potřebám.“ IPTV verze služby obsahuje v současné době 151 programů, satelitní dostupná prostřednictvím družice Thor pak 109.

autor: lukpo
Spustit audio

Související