T-Mobile TV překlopila filmový kanál JOJ Cinema do vysokého rozlišení

22. březen 2022

Telekomunikační operátor T-Mobile překlopil ve své internetové televizi tematický kanál JOJ Cinema do vysokého rozlišení. Doposud ho měli klienti k dispozici pouze ve standardní kvalitě. Umístění programu se nemění, diváci ho tedy nadále najdou na jeho původní pozici. K dispozici je pochopitelně i TV archiv.

JOJ Cinema byl jedním z mála filmových programů, který byl v internetové televizi T-Mobile k dispozici pouze ve standardním rozlišení, ač už od jeho startu existuje verze ve formátu Full HD. Nejde ovšem o jediný tematický kanál tohoto zaměření. Operátor by se měl v blízké době, pokud chce zákazníky uspokojit, na nabídku vyšší obrazové kvality také u stanic FilmBox nebo FilmBox Stars. Formát SD už dnes působí na velkých obrazovkách zvláštně.

Filmová stanice je pro klienty internetové televize T-Mobile k dispozici od tarifu M, který je druhý nejnižší. Tento cenový program obsahuje 126 stanic. Kromě JOJ Cinema nabízí tento tarif také filmové a seriálové kanály Film Europe HD, AXN White, AXN Black, FilmBox Extra HD, FilmBox Premium HD, CS Film/CS Horror a Epic Drama. Mimochodem stanice AXN doposud nemají pro český a slovenský trh doposud HD verzi u žádného z operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související