T-Mobile TV přidala do tarifu S dočasně kanály Premier Sport a Nova Sport 2

1. únor 2021

Kanály Premier Sport HD a Nova Sport HD jsou v T-Mobile TV běžně k dispozici od tarifu M, který nabízí 120 programů. Promo vysílání obou stanic potrvá až do konce března. Zároveň mají klienti k dispozici rozšířenou nabídku Videotéky.

Od 2. února do konce března budou moci tematické kanály Premier Sport a Nova Sport 2 sledovat všichni klienti placené televize od společnosti T-Mobile. Firma obě stanice zařazuje dočasně i do nejnižšího tarifu S, který aktuálně obsahuje 87 programů, z toho 46 ve vysokém rozlišení obrazu HD. T-Mobile zároveň také počítá s rozšířením Videotéky, jejíž tituly budou bezplatně k dispozici. O které konkrétní firmy půjde, však firma v tiskové zprávě neuvedla. Nové zákazníky naopak T-Mobile láká 50% slevou z ceny paušálu po dobu dvou měsíců.

„Velmi nás těší zájem o naši televizní nabídku. Na konci roku jsme přinášeli TV vysílání téměř 190 tisícům zákazníků,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a doplnil: „Abychom brzo pokořili hranici 200 tisíc, připravili jsme zvýhodněnou akci pro nové zákazníky a pro stávající vylepšení programové nabídky a Videotéky.“ Pro sledování televize od T-Mobile mohou zákazníci využít internetové připojení, optickou síť, satelitní vysílání nebo svá mobilní zařízení díky jedné aplikaci T-Mobile TV GO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související