T-Mobile TV si připravila prostor pro zařazení stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4

10. srpen 2021

Společnost T-Mobile provedla v uplynulých dnech změnu řazení sportovních programů, který předznamenává start nových tematických stanic skupiny Nova. Ten je naplánován již na tento týden, konkrétně pátek 13. srpna.

13. srpna spustí mediální skupina své další dva placené kanály, stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Společnost T-Mobile, která je v Česku zatím jediným ze dvou potvrzených operátorů s distribuční smlouvou, přesunula v IPTV na nové programové pozice stanice Golf Channel a Extreme Sport. Klienti je aktuálně najdou na předvolbách 106 a 107. Díky tomu bude možné najít všechny čtyři kanály Nova Sport pohromadě – od pozic 97 do 100.

Operátor zároveň již z nabídky vyřadil bonusové programy Digi Sport s výjimkou kanálu označeného číslovkou 6. Na nich mohli diváci sledovat v minulosti přenosy, které doplňovaly vysílání Digi Sportu 1 a Digi Sportu 2. Fotbaloví nadšenci se mohou na nových stanicích těšit na Ligu mistrů UEFA, italskou Serii A, španělskou LaLigu a německou Bundesligu. T-Mobile do nabídky zařadí také novou stanici Premier Sport 2 věnovanou anglické Premier League.

autor: lukpo
Spustit audio

Související