T-Mobile TV sjednotila vysílání stanic CS Film a CS Horror pod jednu programovou pozici

21. leden 2021

Stanice CS Film a CS Horror jsou v nabídce internetové služby T-Mobile TV k dispozici ve standardním rozlišení. Samostatné programové pozice byly nově pro tyto stanice zrušeny.

Kanály CS Film a CS Horror je možné nově v on-line službě T-Mobile TV sledovat na společné programové pozici, doposud byly obě stanice k dispozici samostatně. Telekomunikační firma tak využila skutečnosti, že zatímco jeden z kanálů vysílá přes den, druhý je určen výhradně nočnímu publiku. Společná pozice se nachází na předvolbě 71, kde byl doposud k dispozici CS Film. Operátor zároveň odpojil v seznamu kanálů pozici 74, která se v danou chvíli stala nepotřebnou. Oba kanály jsou k dispozici ve standardním rozlišení.

Provozovatelem CS Filmu a stanice CS Horror je vlastník slovenské komerční televize JOJ, který koupil oba programy od tehdejšího vlastníka, ostravského podnikatele Leoše Pohla. Privátní skupina JOJ Media House se tak stala novým majitelem Československé filmové společnosti. Do portfolia programů této firmy patří ještě CS Mystery (dříve Kinosvět). I tato stanice je k dispozici v nabídce T-Mobile TV v SD rozlišení, na její distribuci se nic nemění. JOJ Media House je dále zastoupen u operátora také stanicemi JOJ Family a JOJ Cinema.

autor: lukpo
Spustit audio

Související