T-Mobile TV slibuje více programů ve vysokém rozlišení, přidává další jazykové stopy a titulky

16. listopad 2022

Společnost T-Mobile bude pokračovat v navyšování počtu programů ve vysokém rozlišení. Firma neupřesnila, kterých stanic se to má týkat, nicméně v nabídce jsou nadále v SD kvalitě například filmová stanice FilmBox nebo dětská televize Boomerang. Jiné kanály, jako například Crime and Investigation nebo Náš region TV zatím svou HD verzi nemají.

Čtěte také

Jak už portál Digitální rádio své čtenáře informoval, T-Mobile TV nově zákazníkům nabízí v HD kvalitě stanice například RIK TV, Discovery Science, Cartoon Network, TLC, Barrandov Krimi nebo Kino Barrandov, přičemž další kanály budou postupně přibývat. I po zvýšení kvality obrazu uvedených stanic nepřijdou diváci o možnost zhlédnout pořady až sedm dní zpětně. Funkci je možné vybrat jednoduše pohybem v programovém průvodci EPG.

Další novinkou je možnost sledovat vybrané stanice v různých jazycích. Aktuálně jsou různé jazykové verze připraveny na více než šedesáti stanicích. Kromě originálního jazyka samotného kanálu jde především o anglické, slovenské, německé nebo španělské stopy. Informace o dostupných jazykových verzích na jednotlivých kanálech naleznou zákazníci na webových stránkách operátora nebo přímo při sledování pořadu. Titulky jsou nově dostupné u více než 30 stanic a jejich počet se bude do budoucna rozrůstat. 

Čtěte také

Zahraniční jazykové stopy jsou dostupné pro všechny zákazníky, a to jak na set-top boxech, tak i v aplikaci T-Mobile TV GO v televizorech, v telefonech nebo tabletech a ve webové verzi aplikace. Titulky pak zapnou všichni zákazníci s aplikací T-Mobile TV GO v televizoru, tabletu nebo telefonu a dále majitelé set-top boxů Kaon a Skyworth. Na starších set-top boxech typu Arris VIP4302 funkce dostupná nebude. 

Zákazníci si v rámci smlouvy o pronájmu zařízení mohou na jakékoliv prodejně vyměnit tento set-top box za novější model a to zcela zdarma, případně si mohou nainstalovat aplikaci T-Mobile TV GO přímo do svého televizoru. 

Čtěte také

„Stále se snažíme naši televizní službu pro naše zákazníky vylepšovat a spuštění dalších stanic v HD kvalitě, přidání jazykových stop a titulků je pouze jedním z kroků. V následujících měsících chystáme pro naše zákazníky další novinky, které jim zpříjemní sledování televize a usnadní práci s naší T-Mobile TV GO aplikací,“ konstatoval Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb T-Mobile.

autor: lukpo
Spustit audio

Související