T-Mobile TV zařadila další dvě hudební televize ve vysokém rozlišení

11. duben 2019

Nově zařazenými stanicemi jsou Óčko Black HD a Lala TV HD. První se věnuje žánrům black music, druhá výhradně dětské písničkové tvorbě.

Součástí nabídky T-Mobile TV, IP televize společnosti T-Mobile, se staly v uplynulých dnech další dvě hudební stanice, které jsou k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Jedná se konkrétně o Óčko Black a Lala TV. První zmíněná stanice v nabídce doplňuje trojici kanálů Óčko, Óčko Star a Óčko Expres, které již do Full HD kvality byly překlopeny v T-Mobile TV relativně nedávno. Óčko Black není označeno symbolem HD, stejně jako Óčko Expres.

Lala TV je projektem hudebního kanálu od našich východních sousedů. Slovensko televize, která je dostupná i operátorům v České republice, má nabízet dětem písničky na podobném modelu jako populární Zpívánky. Kanál Lala TV zařadila již před několika dny do nabídky také konkurenční O2TV, společnosti O2 Czech Republic, kde je však k dispozici pouze ve standardní kvalitě obrazu. U obou programů je k dispozici funkce zpětného zhlédnutí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související