T-Mobile TV zařadila do nabídky tři nové ruské stanice, jiné vyřadila

18. listopad 2020

V televizní nabídce společnosti T-Mobile se objevily programy RT, RT Doc a TV1000 Russian Kino, vyřazeny byly naopak kanály Dom Kino, Muzika Pervogo a Vremja. Všechny stanice jsou k dispozici pouze ve standardní kvalitě obrazu.

Společnost T-Mobile upravila v uplynulých dnech programovou nabídku své televizní platformy, tentokrát přišla řada na ruské stanice. Operátor přistoupil k zařazení kanálů RT, RT Doc a TV1000 Russian Kino, přerušena naopak byla distribuce stanic Dom Kino, Muzyka Pervogo a Vremja.

V době psaní tohoto textu, v úterý odpoledne, ještě nebylo označení pozic korektní. Zpravodajské stanice RT již byla k dispozici pod vlastní grafikou, RT Doc ovšem obsadila místo po rusko-jazyčné hudební televizi Muzyka Pervogo.

Programy RT a RT Doc jsou k dispozici v angličtině a šíří do řady zemí osvětu o Ruské federaci. Pohled na řadu událostí je zde zachycen z tamní perspektivy, a proto se často od západního světa liší. T-Mobile šíří prozatím oba programy pouze v SD rozlišení.

Stanice TV1000 Russian Kino, která je k dispozici také pouze ve standardní kvalitě, v poslední době dosáhla významného distribučního úspěchu, když se objevila v uplynulých dnech také u společnosti Vodafone, a to jak v kabelové, tak její internetové nabídce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související