T-Mobile TV zařadila do nabídky zpravodajskou televizi UATV

1. duben 2022

Operátor T-Mobile rozšířil v uplynulých dnech programovou nabídku o ukrajinskou zpravodajskou televizi UATV. Stanice je k dispozici v programovém průvodci EPG na pozici 252 ve standardním rozlišení obrazu. Tento program má v nabídce například i konkurenční služba SledováníTV.

Čtěte také

UATV je ruskojazyčný kanál státního zahraničního vysílání Ukrajiny, určený širokému zahraničnímu publiku a je navržen tak, aby z první ruky zprostředkoval celému světu objektivní, relevantní a zajímavé informace z Ukrajiny a o Ukrajině.

„Stanice přináší pořady výhradně vlastní produkce o dnešním dění na Ukrajině a jejích dočasně okupovaných územích, o průběhu ekonomických reforem, úspěších ve vědě a kultuře, o slavných ukrajinských a statečných současnících, o naší historii, úžasné přírodě a turistických trasách,“ popisuje na svém webu projekt provozovatel kanálu.

Tým UATV podle zpravodajského portálu neustále usilovně pracuje a zdokonaluje se, aby poskytoval kvalitní a zajímavé informace pro ochranu ukrajinských národních zájmů v informační sféře v zahraničí a také pro utváření a udržování pozitivního obrazu země ve světě. Stanice již vysílá od roku 2018 ve službě SledováníTV a zařazení proběhlo dávno předtím, než byla zahájena na Ukrajině ruská agrese.

autor: lukpo
Spustit audio

Související